Benvolguts/des socis/es,

 

Us fem saber per mitjà d’aquest comunicat que, tal i com es fa des d’alguns mesos a les tirades d’algunes de les modalitats que es practiquen a la galeria de 25 m, a partir d’aquest passat mes de setembre, la Junta Directiva ha decidit utilizar el mateix procediment d’aquestes pel que fa a les inscripcions de les tirades socials de la galeria d’aire.

 

Així doncs, notifiquem que :

 

  1. Per participar a les tirades socials de pistola o carrabina aire caldrà que el soci s’apunti per correu electrònic (info@eltem.es) o trucant a l’oficina (93.799.00.53) durant la setmana anterior a la tirada.
  2. El termini per apuntar-se serà de dilluns a dijous fins les 12 h d’aquest, moment en el qual es tanquen llistes i es fan arribar a l’àrbitre.
  3. Les tirades es limitaran a 2 tandes. El soci podrà demanar a quina tanda prefereix tirar, sempre i quan hi hagi lloc en la que sol·licita i hi hagi tants participants com per dur a terme dues tandes. S’apuntarà per ordre de sol·licitud.
  4. 4. Si un tirador que no s’ha apuntat prèviament arriba al camp de tir i vol tirar, podrà fer-ho sempre i quan hi hagi llocs lliures.
  5. Si un soci que s’ha apuntat finalment no pot assistir a la tirada, preguem que es notifiqui a l’oficina abans del dijous a les 12 h.
  6. L’arbitratge i les classificacions es faran de la manera tradicional.

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració. Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos ben cordialment.

Atentament,

 

  

La Junta Directiva