Benvolguts socis,

Ja teniu disponible la sol·licitud de subvencions en competicions externes de l’any 2023, que us podeu descarregar clicant al botó d’aquesta mateixa publicació. Us detallem les condicions a continuació:

CONDICIONS PER ACCEDIR A LES SUBVENCIONS EN COMPETICIONS EXTERNES 2023* – TIR ESPORTIU MATARÓ

*segons es reflecteix al calendari de competicions 2023.

 1. Presentar la sol·licitud del 1 al 31 de gener del 2024 amb justificants dels resultats de les competicions (imprescindible). No s’acceptaran sol·licituds fora de termini.
 2. Ser soci del Tir Esportiu Mataró.
 3. Estar en possessió de la llicència federativa expedida per aquest Club.
 4. No fer cap tirada en representació d’un altre club.
 5. Inscriure’s amb el nom de Tir Esportiu Mataró en les competicions d’àmbit autonòmic o nacional en les que hi participi.
 6. Els uniformes hauran de ser preferentment els del Club, tret de les competicions d’àmbit autonòmic o nacional en què es representi a la Federació Catalana o Espanyola (en aquest cas es podrà fer servir els uniformes de les federacions). Els membres dels equips hauran de fer servir, preferentment,  els uniformes del Club.
 7. La inscripció d’un tirador en nom d’un altre club, marca o organització en una competició oficial significarà la pèrdua automàtica de totes les ajudes i subvencions que el Club concedeix durant un període d’un any a partir del moment en què es conegui el fet i, a més, la devolució de les ajudes i subvencions entregades durant els darrers dotze mesos.
 8. La Comissió Esportiva serà competent per a decidir sobre les qüestions que puguin sorgir en l’aplicació d’aquestes normes.
 9. Caldrà tenir una antiguitat mínima de dos anys i no haver representat cap altre club durant un any com a mínim.
 10. Es requereix una participació mínima de quatre tiradors.
 11. Estar al corrent de les obligacions econòmiques amb el club.
 12. La Comissió Esportiva es reserva el dret a eliminar, modificar o suspendre qualsevol de les clàusules d´aquest reglament.
 13. L’abonament es farà de l’1 al 31 de març del 2024.

Aprofitant l’avinentesa, us desitgem unes bones festes i una bona entrada d’any.

Atentament,

La Comissió Esportiva

Descarregar la sol·licitud