Benvolguts, benvolgudes,

 

Per la present us fem saber que el proper dia 14 de juliol de 2018 celebrarem el XXIII Memorial Ernest Siquier. Us hi adjuntem cartell per al vostre coneixement i per a  que pugueu fer-ne difusió entre els vostres amics i coneguts.

Com bé sabreu molts, aquest acte és ja una tradició al nostre club i es tracta d’una competició OPEN, on hi poden participar els tiradors d’arreu. Aquesta tirada està prevista al Calendari Social 2018 des de principis d’any, a més de ser un acte inclòs al programa de Les Santes Esportives, la nostra Festa Major.

La modalitat de tir serà Carrabina i Pistola Aire i obtindran trofeus els tres primers classificats de cada categoria (dames, sèniors, veterans, infantils i juvenils). A més a més, els dos que obtinguin la major puntuació total de cada modalitat seran guardonats amb un trofeu molt especial de l’escultor mataroní Pere Coll, cedit pel Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Mataró.

L’horari d’inici serà a les 9:30h  i l’entrega de premis es realitzarà al finalitzar la tirada.

Qui vulgui participar haurà de confirmar la seva assistència abans del dia 11 de juliol enviant l’imprès d’inscripció que enviem adjunt. L’import de la inscripció son 10 euros i els tiradors juniors no paguen.

Esperem l’arribada de les vostres inscripcions per tal de poder realitzar els llistats de tiradors amb les hores i tandes corresponents.

 

Us hi esperem!!!

Salutacions

TIR ESPORTIU MATARÓ

Descarregar PDF inscripció