Els passats 11, 12 i 13 de novembre els nostres membres de l’Escola de Tir van assistir al Campionat d’Espanya Joves Promeses, celebrat a les instal·lacions de Las Gabias de Granada, en representació del Tir Esportiu Mataró. En aquesta competició hi acudeixen els joves esportistes més d’estacats d’arreu de l’estat, motiu pel qual sentim encara més orgull dels bons resultats dels nostres tiradors.

La primera jornada del Campionat es va dedicar a la modalitat de Pistola Aire Velocitat, en la qual Mario Gonzalez va assolir la primera posició  en la categoria juvenils masculins amb 551 punts, obtenint el títol de Campió d’Espanya.

El dia 12 i 13 van ser dedicats a la competició de les diferents categories de la modalitat Pistola aire. Una de les nostres Joves Promeses més recents, l’Igor Escolano, va obtenir meritòriament la segona posició a la categoria infantils masculins amb 332, proclamant-se subcampió d’Espanya. En la categoria cadets masculins, l’Arnau Palou es va quedar a les portes del podi amb una bona puntuació de 354 punts, esdevenint el quart classificat.

Per altra banda, en Mario Gonzalez i l’Anna Artacho van resultar els cinquens classificats en les seves modalitats amb unes puntuacions de 551 i 335 respectivament.

Pel que fa a les classificacions per equips, la selecció catalana va quedar sots-campiona en la categoria juvenils masculins amb un total de 1595 punts, gràcies a l’equip format per Mario Gonzalez (Tir Esportiu Mataró), Hayk Antonyan i David Perez (Tir Esportiu Barcelona). En la categoria cadets maculins l’equip català, format per Arnau Palou (Tir Esportiu Mataró), Roberto Esteban i Miquel Bosch, van obtenir el títol de campions amb un total de 1028 punts. En la catgoria infantils masculins l’equip català integrat per l’Unai Gàmez (Tir Esportiu Mataró), en David Saiz i en David Marin també va resultar primer classificat amb 931 punts.

Finalment, volem agraïr la participació de tots els esportistes del Tir Esportiu Mataró i felicitar-los per la seva bona actuació en aquest esdeveniment, convidant-los i encoratjant-los a seguir millorant en un futur.