Benvolgut/da soci/sòcia:

Ens complau informar-vos que el proper dia 8 de juny a les 20:30h  celebrarem el tradicional SOPAR DE GALA  del Tir Esportiu Mataró i es farà el lliurament de premis de la Lliga social 2017.  La celebració tindrà lloc  al restaurant El Balcó de Mataró (Carrer Montnegre, 50. Coordenades: 41˚34’19.5”N 2˚ 26’18.6”E).

El cost del sopar és de 26€. El menú constarà d´un primer plat de pica-pica amb embotits ibèrics i formatge manxec, pa amb tomàquet, musclos a la marinera, croquetes de pernil, tastet d’arròs negre i peixet fregit. De segon, a escollir entre filet ibèric amb salsa de foie i cueta de rap a la marinera.

I  pels més petits s’ha creat un menú infantil de 10€, que consisteix en un plat combinat de pit de pollastre arrebossat amb patates i croquetes, beguda, gelat i una piruleta de xocolata.

La reserva es farà mitjançant transferència bancària, que podeu consultar  a les nostres oficines (info@eltem.es o 93 799 00 53).    Preguem que confirmeu l’assistència abans del dia 25 de maig de 2018 indicant també l’elecció del segon plat, si es té alguna al·lèrgia o intolerància i si hi ha nens, l’elecció del menú infantil.

L’aparcament del restaurant és gratuït.

 

Informem que aquest any l’entrega de premis es realitzarà abans del sopar, per la qual cosa es prega màxima puntualitat. Després del sopar hi haurà música i ball per amenitzar la vetllada.

 

No hi podeu faltar!!!!

 

Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos cordialment.

 

La Direcció