Benvolgut/da soci/sòcia:

Ens complau informar-vos que el proper dia 9 de juny a les 21h  celebrarem el tradicional SOPAR DE GALA  del Tir Esportiu Mataró i es farà el lliurament de premis de la Lliga social 2016.  La celebració tindrà lloc  al restaurant El Balcó de Mataró (Carrer Montnegre, 50. Coordenades: 41˚34’19.5”N 2˚ 26’18.6”E).

 

El cost del sopar és de 26€. El menú constarà d´un primer plat de pica-pica amb embotits ibèrics, formatge manxec, pa amb tomàquet, croquetes de pernil ibèric, peixet fregit i musclos a la marinera. De segon a escollir entre tall rodó amb bolets i cassola de pescadors (sarsuela).

I  pels més petits s’ha creat un menú infantil de 10€, que consisteix en pica-pica, pit de pollastre arrebossat amb patates, beguda, postres i una piruleta de xocolata.

 

La reserva es farà mitjançant transferència bancària, que podeu consultar  a les nostres oficines (info@eltem.es o 93 799 00 53).    Preguem que comfirmeu l’assistència abans del dia 26 de maig de 2017 indicant també l’elecció del segon plat, si es té alguna al·lèrgia o intolerància i si hi ha nens, l’elecció del menú infantil.

 

L’aparcament del restaurant és gratuït. Us agraïm màxima puntualitat.

 

Després del sopar, es realitzarà el lliurament dels premis i posteriorment hi haurà música i ball per amenitzar la vetllada.

 

No hi podeu faltar!!!!

 

Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos cordialment.

 

La Direcció