El passat dia 17 de juliol es va celebrar, com cada any, el Memorial Ernest Siquier, la tirada en les modalitats carrabina i aire comprimit que duem a terme per commemorar la nostra festa major.

Aquesta tirada normalment és Open, oberta a esportistes d’altres clubs que vulguin venir a participar, però enguany i degut a la situació sanitària en la qual ens trobem, ens vam veure obligats a dirigir-la únicament a membres del nostre club.

Malgrat això, la participació va ser molt satisfactòria. Tots els competidors van rebre un recordatori per commemorar la seva participació a la tirada i els dos guanyadors absoluts de cada modalitat, pistola aire i carrabina aire, van rebre el trofeu que ens cedeix cada any el Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Mataró.

En la modalitat pistola el guanyador va ser Carles Riera Olivella, que va guanyar a Igor Escolano per fer un major nombre de 10.

En la modalitat carrabina el guanyador va ser Jordi Seguí Pacheco.

Volem felicitar-los als dos,  igual que a tots els esportistes que van poder celebrar aquest acte amb nosaltres.

Us deixem amb un seguit de fotografies i amb les classificacions de la tirada. que podeu veure clicant als següents botons:

Classificació Pistola
Classificació Carrabina

Aquest acte compta amb el suport de l’Ajuntament de Mataró.