El passat diumenge dia 11 de juliol es va celebrar la tirada BR aire 25 Les Santes, per commemorar la Festa Major de la nostra ciutat. La competició es va desenvolupar amb èxit, reunint més de 20 esportistes de diversos clubs de Catalunya que van competir amb les modalitats Varmint Pesat, Varmint Lleuger i Restricted.

Volem felicitar a tots els participants per la seva entrega i per voler formar part d’aquest acte, que hem fet per segona vegada al nostre club i que esperem que esdevingui tradició d’ara endevant, però farem especial menció als esportistes que van fer podi de cada modalitat. En la modalitat Varmint Lleuger Carlos Serrano Cantero va obtenir la 3a posició, Santi Sagués Esteve va obtenir la 2a posició i Antonio Gené Escoda va resultar el 1er classificat. En la modalitat Varmint Pesat Mercè Mas Arjant va resultar la 3a classificada, Francesc Rius Mauri va obtenir la 2a posició i Pere Gurri Viñallonga va obtenir la 1a posició. En la modalitat Restricted Ana Yarza Urquiza va obtenir la 3a posició, Francisco Javier Martín va resultar el 2n classificat i Ashkan Monet va resultar el 1er classificat.

A més a més, Pere Gurri va resultar el guanyador absolut de tota  la competició, emportant-se el trofeu del Patronat d’Esports obsequiat per l’Ajuntament de Mataró.

Esperem que tots els  participants gaudissiu de la tirada i que l’any que ve en sigueu molts més. Us hi esperem!

Realització i edició del video: Diana Seguí Soldado.

Aquesta tirada compta em  el suport de l’Ajuntament de Mataró.