El passat cap de setmana (28-31 de juliol) s’ha dut a terme la Copa SAR Princesa d’Astúries, celebrada al Club Principat de Tir Olímpic d’Oviedo. Es tracta d’una competició de les modalitats pistola i carrabina d’aire comprimit instaurada l’any 1995 en aquesta mateixa ciutat i que només està disputada per tiradors i tiradores menors d’edat, és a dir, de les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil.

En aquest acte cada cop més popular en el nostre esport, hi van acudir més de cent joves tiradors, dels quals dos eren membres de la nostra escola de tir olímpic, Anna Artacho i Arnau Palou, que van representar de manera molt satisfactòria el Tir Esportiu Mataró a nivell nacional.

Els dos esportistes van fer un gran paper a la Copa SAR Princesa d’Astúries, fent podi i obtenint un meritori segon lloc tots dos dins de les seves categories amb unes excel·lents puntuacions: Arnau Palou segon classificat de pistola aire cadet masculí amb una puntuació de 364 punts i Anna Artacho segona classificada de pistola aire infantil femení amb una puntuació de 346 punts.

Volem donar l’enhorabona als campions per aquests trionfs i desitjar-lis el millor en futures competicions.