Com cada any, el passat dissabte 20 de juliol es va celebrar al nostre club el XXIV Memorial Ernest Siquier. Es tracta d’una tirada de tipus Open de les modalitats pistola i carrabina d’aire comprimit, amb la qual es commemoren Les Santes, la festa major de la nostra ciutat.

Des de direcció del TEM volem felicitar a tots els tiradors que van venir a celebrar aquest acte amb nosaltres.

En destaquem especialment la participació del nostre soci Vicens Arrue, que va quedar primer en la categoria veterà amb 545 punts, quedant segon en puntuació absoluta de pistola aire. Destaquem també l’excel·lent participació de Pere Raventós, del Tir de Barcelona, que va assolir la màxima puntuació en la modalitat pistola amb 547 punts, guanyant l’estatueta d Pere Coll. Pel que fa a la modalitat carrabina, el jove tirador de Sabadell Jesús Oviedo va ser qui es va endur aquest guardó, amb 583 punts.

Un any més, agraïm tota la participació que vam tenir, tant dels nostres socis com d’esportistes d’altres clubs d’arreu de Catalunya. Agraïm també la col·laboració dels organitzadors i del Patronat d’Esports de l ‘Ajuntament de Mataró, que van permetre que la jornada fos un èxit.

Per consultar i descarregar-vos la classificació del Memorial cliqueu aquí.

Esperem tornar-vos a veure l’any que ve!