El passat diumenge 19 de març es va celebrar a les instal·lacions del Tir esportiu Mataró la cinquena tirada de Lliga Catalana de Tir amb Arc en la modalitat de recorregut de bosc 3D. L’assistència va ser de 143 esportistes provinents de diferents clubs de Catalunya, desglossats en 111 participants masculins i 32 femenins.  Indicar també l’àmplia assistència de competidors juniors, cadets i infantils, que va ser en total de 23 participants.

En quant a resultats, destacar l’actuació dels arquers del TEM amb la segon posició de Marina López en arc longbow sènior femení amb 239 punts, primera posició de Jordi Lorenz en arc longbow sènior masculí amb 330 punts, tercera posició de Roser Gonzalez en arc instintiu sènior femení amb 270 punts, tercera posició de Jordi Lorenz junior en arc instintiu menor de 14 anys amb 103 punts, tercera posició de Diana Seguí en arc nu cadet femení amb 207 punts i Manel Alvarez en arc compost sènior masculí amb 476 punts.

La jornada es va desenvolupar amb una bona climatologia per la pràctica d’ aquest esport amb inici a les 09:15 hores i final a les 13.30 hores.