Benvolguts socis,

Després de valorar els seguents punts que es mencionen al Procicat (https://web.gencat.cat/ca/activem/preguntes-mes-frequents/esports/):

  • Excepcionalment, els esportistes federats podran desplaçar-se als municipis limítrofs al de residència i amb grups estables d’entrenament en el transcurs de l’entrenament a l’aire lliure.
  • La limitació de desplaçament individual a municipis limítrofs mitjançant la pràctica esportiva i física no seria d’aplicació en el cas d’esportistes federats i aquesta podrà fer-se en grups esportius estables.

El TEM informa que aquells socis d’alt nivell o d’alt rendiment que hagin de realitzar entrenaments d’àmbit estatal podran dur a terme els seus entrenaments tot i ser cap de setmana.

Els socis que ho requereixin, podràn demanar a l’oficina que se’ls hi faci un certificat nominal per acreditar el seu desplaçament, sota la seva responsabilitat, per tal de realitzar pràctica esportiva (entrenaments) al nostre club. S’ha de demanar per telèfon (937990053) o correu electrònic (info@eltem.es) dins de l’horari d’oficina (de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30 h).

Atentament,

La Junta Directiva