El passat dia 16 de juliol es va celebrar un any més en memòria d’Ernest Siquier, antic President del nostre Club, la tirada de les Santes. Es tracta d’una competició de la modalitat d’aire comprimit en pistola i carrabina de participació oberta a esportistes locals i no locals i que des de fa 21 anys es celebra, guanyant cada cop més participació i importància. En aquesta ocasió, alguns tiradors dels Clubs més rellevants de Catalunya van acostar-se a les nostres instal·lacions de Can Canyameres per a celebrar aquest acte, així com molts dels nostres socis que tampoc van voler deixar passar l’oportunitat d’assistir-hi, resultant així una participació total de 40 esportistes.

Per part del nostre Club, s’han obtingut un total de 9 podis en ambdues modalitats. En la categoria de Sèniors Dames de Pistola la Leila Martínez va obtenir el segon lloc i la Coral Majuelo el tercer. L’Arnau Palou va obtenir el primer lloc en la categoria Cadet Pistola. En la categoria Infantil Dames Pistola l’Anna Artacho va obtenir el primer lloc. En la categoria Infantil Homes Pistola trobem l’Unai Gàmez amb un primer lloc i l’Igor Escolano amb un segon. Pel que fa a la modalitat de Carrabina, els nostres socis Romuald Piñol i Francisco Gàmez van obtenir el primer i segon lloc respectivament de la categoria Sèniors.

Volem fer especial menció del nostre esportista Arnau Palou, que va ser el guanyador absolut en Pistola Aire, així com a la tiradora del Club de Tir Esportiu d’Osona Núria Bonet, guanyadora absoluta de carrabina. Ambdós joves van ser guardonats també amb el Trofeu cedit pel Patronat d’Esports de Mataró especialment per aquest acte pels seus mèrits.

A continuació us deixem també el reportatge que va fer m1 tv, la televisió local de Mataró i el Maresme, en referència al Memorial Ernest Siquier.