Benvolgut/da soci/a,

Amb l’objecte d’optimitzar i millorar els temps de les tirades i arbitratges de les modalitats Standard, Foc Central i 9 mm a la galeria de 25 metres, la Junta Directiva ha decidit prendre les següents mesures:

  1. Per participar a les tirades socials o de primera fase de les modalitats Standard, Foc Central i 9 mm caldrà que el soci s’apunti per correu electrònic (info@eltem.es) o trucant a l’oficina (93.799.00.53) durant la setmana anterior a la tirada.

  2. El termini per apuntar-se serà de dilluns a divendres fins les 12 h d’aquest.

  3. Les tirades es limitaran a 2 tandes. El soci podrà demanar a quina tanda prefereix tirar, sempre i quan hi hagi lloc en la que sol·licita. S’apuntarà per ordre de sol·licitud.

  4. Si la primera tanda no està completa no es realitzarà una segona tanda.

  5. Si un tirador que no s’ha apuntat prèviament arriba al camp de tir i vol tirar, podrà fer-ho sempre i quan hi hagi llocs lliures.

  6. Si un soci que s’ha apuntat finalment no pot assistir a la tirada, preguem que es notifiqui a l’oficina abans del divendres a les 12 h.

  7. Si un soci que s’ha apuntat prèviament no assisteix a la tirada més de dues vegades sense motiu justificable, no se li acceptarà que s’apunti prèviament fins a nou avís. Podrà apuntar-se directament al camp el dia de la tirada en cas de que quedin llocs lliures.

  8. Les tirades primera fase es pagaran al camp de tir el dia de la tirada.

  9. L’arbitratge i les classificacions es faran de la manera tradicional.

  10. Aquesta normativa serà aplicable a partir del mes de març de 2018.

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració. Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos ben cordialment.

Atentament,

 

 

La Junta Directiva