El passat cap de setmana 22 i 23 d’octubre s’ha celebrat al Tir Esportiu de Barcelona la primera tirada Open amb carrabina i pistola pneumàtica a 10 m. Es tracta d’una competició on hi han pogut participar tiradors de tots els clubs de Catalunya en les categories de Veterans en pistola i Sèniors, Dames, Juiors masculins i Juniors femenins en pistola i carrabina i en la qual obtenien premi els tres primers classificats de cada categoria. A més a més, la classificació d’aquesta tirada és puntuable per la Copa d’Espanya Master 100.

La representació del Tir Esportiu Mataró a l’Open de Barcelona va ser de part de 8 esportistes, dels quals cinc van fer podi: En la categoria Veterans pistola en Carles Riera va obtenir la segona posició amb 531 punts. En pistola Dames Coral Majuelo va resultar tercera amb 355 punts. En pistola aire Juniors Femenins l’Anna Artacho va ésser la tercera classificada amb 353 punts. En pistola Juniors masculins l’Arnau Palou va obtenir la primera posició amb 558 punts i en Mario González la segona amb 543. Podeu veure els resultats de la competició fent clic aquí.

Agraïm al Tir Esportiu Barcelona la fantàstica organització d’aquesta iniciativa, que va resultar interessant i motivacional des del primer moment, i esperem poder tornar a participar-hi molts anys més.