El passat diumenge dia 20 de novembre s’ha celebrat al Club de Tir Precisió Terrassa el Campionat de Catalunya 2016 de Pistola Aire. La competició es va dividir en quatre torns i hi participaven esportistes de les següents categories: veterans masculins, sènior masculins, sènior dames, juniors masculins i juniors femenins.

Un cop finalitzades les tirades de totes les categories es van procedir a realitzar les finals olímpiques de sèniors masculins, dames i júniors masculins i femenins. En aquestes finals olímpiques es baten els primers 8 classificats de cada categoria, partint tots de la mateixa puntuació, i es van eliminant els que obtenen el més baix resultat cada dos trets de competició.

Al final de la jornada el Tir Esportiu Mataró van obtenir cinc podis:

Vicens Arrue va obtenir la tercera posició en la categoria veterans amb 547 punts. En la categoria juniors masculins l’Arnau Palou es va proclamar campió amb 192,4 punts a la final olímpica. Pel que fa a les dames, la Leila Martínez va obtenir la primera posició amb 193,9 punts a la final olímpica i la Coral Majuelo la tercera posició amb 155,2 punts. L’Anna Artacho va resultar també la tercera classificada a la seva modalitat, juniors femenins, amb 148,8 punts a la final olímpica.

Podeu consultar les classificacions del Campionat clicant aquí.