Els passats dies 6 i 7 d’agost s’ha celebrat la Tirada de Festa Major 2016 d’Andorra, en el qual es pot competir amb les modalitats  pistola estàndard, pistola pneumàtica, pistola gros calibre, carrabina pneumàtica.

Per part del Tir Esportiu Mataró, alguns dels nostres tiradors de pistola i carrabina d’aire compromit van voler participar en aquesta competició un any més, alguns d’ells obtenint podis en la seva categoria.

En Romuald Piñol va ser el primer classificat de Carrabina Aire Sèniors amb una puntuació de 513 punts. En referència a pistola pneumàtica els esportistes del TEM van obtenir tres podis: Vicens Arrué va resultar segon classificat de Pistola Aire Veterans amb 539 punts. Arnau Palou, amb 359 punts, va ser primer classificat en la categoria Pistola Aire Cadet i, finalment, Unai Gàmez va ésser segon classificat també d’aquesta categoria, amb una puntuació de 320 punts.

Volem felicitar a tots els esportistes del nostre club que van voler participar en aquest esdeveniment i especialment als guanyadors, encoratjant-los a participar de nou l’any vinent. Agraïm també la organització i la invitació del Club Andorrà de Tir Precissió i esperem tornar-los a veure el proper 2017.