El passat diumenge 19 de novembre es va celebrar a les instal·lacions olímpiques de Mollet del Vallès el Campionat de Catalunya Pistola Aire 2017. Un any més, uns quants esportistes del nostre club van participar-hi representant el Tir Esportiu Mataró en les categories Veterans, Sèniors, Dames i Juniors Femenins i Masculins.

Destaquem els resultats de Vicens Arrue, que va quedar 3er classificat com a Veterà amb una puntuació de 545 punts. En quant a dames, Coral Majuelo va resultar sots-campiona amb una puntuació a la final olímpica de 218,8 punts. L’Arnau Palou es va guanyar també la posició de sots-campió de Juniors Masculins amb 222,5 punts a la final olímpica. En Juniors Fmenins, l’Anna Artacho va resultar tercera classificada amb una puntuació a la final olímpica de 193,3 punts.

A més a més, cal mencionar els resultats per equips, on el Tir Esportiu Mataró va obtenir una primera posició i dues segones posicions: l’equip del TEM de Juniors Masculins, format per Arnau Palou, Mario González i Oscar López, va resultar campió, mentre que els equips de Veterans format per Jaime Alves, Carles Riera i Vicens Arrue i l’equip de Dames, format per Desirée Viladot, Anna Artacho i Coral Majuelo, van resultar sots-campions.

Volem felicitar a tots els nostres esportistes pel gran paper que van desenvolupar en aquest campionat.

Podeu consultar els resultats de la competició a la web de la Federació Catalana o bé clicant aquí.