El passat diumenge dia 14 de febrer s’ha celebrat al Tir Esportiu Súria la 1ª tirada de l’any 2017 de la Lliga d’Interclubs. Aquesta competició que ja venim celebrant des de fa uns anys es tracta d’una lliga on cada mes es duu a terme una tirada d’una modalitat determinada a un club esportiu diferent, propiciant així la germanor entre els clubs que hi participen, essent al mateix temps una oportunitat pels esportistes per conèixer aquests clubs.

En aquesta ocasió ha estat  de nou la modalitat de Pistola Aire la que ha acollit el Tir Esportiu Súria. Els esportistes que han representat el TEM en la tirada d’aquest diumenge han estat Jaime Alves (veterà), Arnau Palou (cadet) i Coral Majuelo (dama).

De part de la Direcció volem felicitar als nostres tiradors, que van aconseguir un meritori tercer lloc en aquesta tirada, obtenint així 8 punts pel Tir Esportiu Mataró.

Recordem també que tal i com dicta el calendari social 2017, la propera tirada d’interclubs serà de F-Class R 100 m. Open i que tindrà lloc el 19 de març al Club de Tir Esportiu d’Osona.