Benvolguts, benvolgudes,

Per la present us fem saber que el proper dia 20 de juliol de 2024 celebrarem el XXIX Memorial Ernest Siquier per celebrar les festes de la nostra ciutat, Les Santes.

En aquesta competició hi poden participar tiradors federats ja siguin socis del TEM o d’un altre club.

La modalitat de tir serà en Carrabina i Pistola Aire. Es tirarà en categoria única, és a dir, els 3 primers classificats de cada modalitat obtindran trofeu.

A més a més, els dos que obtinguin la major puntuació de Pistola i Carrabina seran guardonats amb el trofeu de l’escultor Pere Coll, cedit pel Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament Mataró.

L’horari d’inici del temps de preparació i assaig serà les 9:15h, però us preguem que sigueu a la galeria a les 9:00h per poder fer el pagament i començar la competició a temps. L’entrega de premis es realitzarà al finalitzar la competició.

Qui vulgui participar haurà de confirmar la seva assistència abans del dia 16 de juliol enviant l’imprès d’inscripció que enviem adjunt. L’import de la inscripció son 10 euros, a abonar en efectiu el dia de la tirada, i els tiradors juniors no paguen.

Esperem l’arribada de les vostres inscripcions per tal de poder realitzar els llistats de tiradors amb les hores i tandes corresponents.

Us hi esperem!!!

Salutacions

TIR ESPORTIU MATARÓ