El passat diumenge dia 28 de gener es va dur a terme a les instal·lacions olímpiques de Mollet del Vallès el Campionat de Catalunya 2018 de pistola pneumàtica.

A més a més, aquest any la competició comptava amb algunes modificacions degudes al canvi de la normativa i el reglament de l’esport que s’han fet a principis d’any, com per exemple el fet de tirar amb música de fons i el fet que les dames i les tiradores junior femení tiressin 60 trets enlloc dels 40 que tiraven abans. Com és costum, alguns dels nostres tiradors van participar en aquest esdeveniment. Els felicitem a tots pel seu esforç i resultats, però destaquem la participació dels tres esportistes que van aconseguir fer podi en la seva categoria:

Arnau Palou va ser campió de la categoria junior masculí, amb una puntuació de 229,1 a la final olímpica. L’Anna Artacho va resultar sosts-campiona en la categoria junior femení amb una puntuació a la final olímpica de 218,3 punts. Per últim, la Coral Majuelo va obtenir un 3er lloc en la categoria dames amb una puntuació de 200,6 a la final olímpica.

Podeu consultar les classificacions fent click AQUÍ. Moltes gràcies a tots per participar un any més en aquesta competició.

 

La Direcció