Tir esportiu Mataró

Benvolgut/da soci/sòcia:

Ens complau informar-vos que el proper divendres dia 28 de juny a les 20:30h celebrarem SOPAR DE GALA del Tir Esportiu Mataró on es farà el lliurament dels premis de la Lliga Social 2022 i 2023. La celebració tindrà lloc  a l’Hotel Atenea Port (Passeig Marítim, 324, 08302 Mataró, Barcelona).

El cost del sopar és de 52€ per cap. El menú constarà d´un primer plat d’entrants per compartir format amanida de salmó marinat, montadito de coca de pa cristal·lí amb tomàquet i espatlla ibèrica, amanida russa amb ous de tobiko i bastonets de pa, croqueta de botifarra del perol i pèsols del Maresme, bao mini de vedella tonkatsu, xurros de moniato amb salsa de brie i tòfona i musclos sweet chilly. De segon a escollir entre lloms de llobarro al forn, amb carxofes i daus de pernil ibèric o melós de porc confitat amb salsa de mostassa antiga, trinxat de patata i alls tendres. Postres, cafès o infusions.

I  pels més petits hi ha l’opció d’un menú infantil de 32€, que consisteix en un primer plat de canelons de carn amb beixamel, un segon d’escalopa de pollastre amb patates fregides, pa, postres i beguda. També hi ha l’opció de fer mig menú infantil, escollint un plat, pa, postres i beguda per 28€.

La reserva es farà mitjançant transferència bancària al número de compte corrent del club (ES66 0182 3992 1102 0873 4140) indicant el nom de la persona que ha efectuat l’ingrés i el nombre i noms de persones que hi assistiran. Caldrà enviar el justificant del pagament al correu electrònic info@eltem.es abans del dia 18 de juny de 2024 indicant també l’elecció del segon plat, si es té alguna al·lèrgia o intolerància i si hi ha nens, l’elecció del menú infantil.

Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos cordialment.

Mataró, 24 de maig de 2024

La Junta Directiva