Benvolgut/da soci/sòcia:

Ens complau informar-vos que el proper dia 16 de setembre a les 20:30h  celebrarem el tradicional SOPAR DE GALA  del Tir Esportiu Mataró i es farà el lliurament de premis de la Lliga social 2021.  La celebració tindrà lloc  al restaurant Can Bruguera (Camí de Can Bruguera, 39, 08304 Mataró, Barcelona). 

El cost del sopar és de 38€ per cap. El menú constarà d´un primer plat de pica-pica amb amanides, escalivades, assortit d’embotits, mini croquetes de rostit, xoricets de “l’infern”, salsitxes a l’all i musclos a la brasa. De segon a escollir entre pollastre rostit a l’estil de l’àvia amb prunes o lluç a la basca. Crema catalana casolana de postres, cafès o infusions.

I  pels més petits hi ha l’opció d’un menú infantil de 22€, que consisteix en combinat de macarrons a la bolonyesa, pollastre arrebossat, patates fregides, pa, gelat i beguda.

La reserva es farà mitjançant transferència bancària al número de compte corrent del club   (ES66 0182 3992 1102 0873 4140) indicant el nom de la persona que ha efectuat l’ingrés i el nombre de persones que hi assistiran. Caldrà enviar el justificant del pagament al correu electrònic info@eltem.es abans del dia 6 de setembre de 2022 indicant també l’elecció del segon plat, si es té alguna al·lèrgia o intolerància i si hi ha nens, l’elecció del menú infantil.

L’aparcament del restaurant és gratuït. Us agraïm màxima puntualitat.

 

Us hi esperem!

Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos cordialment.

 

A Mataró, 17 d’agost de 2022

La Junta Directiva