Benvolguts socis i sòcies,

Degut a les noves mesures de restricció en l’àmbit de l’esport (SLT/257/2021), amb vigència del 8 al 21 de febrer, informem que:

A partir de la data d’avui es reactivaran els entrenaments controlats de les modalitats Pistola Standard, Pistola Foc Central, Pistola 9mm i IPSC (segons les dates previstes al calendari oficial 2021) per tal de que es pugui fer activitat que compti per renovar. Degut a les limitacions d’aforament actuals de les instal·lacions, aquells que vulgueu participar haureu de demanar cita prèvia individualment a l’entrenament controlat a través de l’oficina, dins de la mateixa setmana de l’entrenament i a partir del dilluns (no s’acceptaràn correus enviats el diumenge a la matinada).  Les limitacions de mobilitat   són comarcals.

Així doncs, fem saber que els entrenaments  controlats es faran en horari de 9 a 13h amb cites prèvies realitzades a l’oficina, en grups de 8 participants cada vegada (aforament del 50%). El personal responsable (Oscar) realitzarà el registre, control sanitari, etc quan arribeu a les instal·lacions. L’àrbitre serà l’encarregat de portar el control dels entrenaments, de seguir i fer cumplir totes les normes i de signar els corresponents llistats de participació.

Excepcionalment i fins el dia 28 de febrer, els entrenaments controlats de la galeria de 25 es faran els diumenges enlloc dels dissabtes degut a que coincideix amb el curs d’obtenció de la llicència F.

Atentament,

La Junta Directiva