Benvolguts socis i sòcies,

Us fem saber que la Federació Catalana de Tir Olímpic ens ha  comunicat que, segons el que s’estableix a la resolució SLT/612/2021, de 5 de març, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya,  publicada al DOGC el dia 6 de març, es permet:

  • Realitzar els entrenaments controlats i les tirades Primera Fase del Campionat de Catalunya, ja que són classificatòries pels Campionats de Catalunya que donen accés a les competicions d’àmbit estatal.
  • Les persones d’altres comarques que necessitin un certificat de mobilitat que acrediti la seva participació en una competició oficial, el pot demanar a l’oficina.
  • Degut a la limitació d’aforament de les galeries, per participar a una tirada primera fase o a un entrenament controlat, cal sol·licitar cita prèvia trucant o enviant un correu a info@eltem.es. Les cites s’han de sol·licitar sempre dins de la mateixa setmana i de manera individual.  S’accepten correus a partir de les 5:00 AM del dilluns (no s’acceptaran anteriors a aquesta hora).
  • Les tirades socials, de moment, no es poden reactivar.

Si cliqueu aquí  podreu llegir un resum de  les noves restriccions:

Resum noves restriccions