El Tir Esportiu Mataró es reafirma com a referent de Catalunya en les categories que participa en la modalitat de Pistola Olímpica 10 m. El TEM, que competia en el campionat de Catalunya de Joves Promeses amb 6 tiradors, va aconseguir guanyar en quatre de les cinc categories en les quals participava.

La competició es va iniciar el passat dissabte a les modalitats de Pistola Aire Velocitat, on el jove mataroní Mario González no va donar oportunitat als seus rivals aconseguint un primer lloc amb 560 punts, el podi el complet el seu company del TEM Óscar López, que en la seva primera participació en aquesta modalitat va aconseguir el tercer lloc.

Les competicions de precisió celebrades diumenge, van servir per consolidar el club de la nostra ciutat, Arnau Palou en la modalitat de Pistola Aire Precisió no va tenir rival a la categoria cadet, obtenint la primera plaça a més de 24 punts sobre el segon tirador. Anna Artacho, en la categoria infantil es va proclamar campiona de Catalunya amb 330 punts, 37 més que la segona classificada, i Unai Gamez es va proclamar guanyador de la categoria Infantil amb 311 punts, en aquesta categoria el debutant Igor Escolano es va quedar a les portes del pòdium amb 273 punts en la seva primera competició oficial.