Del 3 al 10 de setembre s’ha dut a terme a la ciutat de Granada el Campionat Europeu d’AAHH, en el qual han participat gairebé 300 esportistes en representació de 18 països diferents.

Mario González ha aconseguit proclamar-se Campió d’Europa Júnior en la modalitat de Pistola AA.HH a 25 m, imposant-se en la final als representants de la selecció francesa Théo Vigoureux i Julien Malfait.

La final olímpica es va decidir en l’últim tret, ja que tant Mario com Vigoureux van realitzar una final impecable, obligant a Mario a fer una puntuació final de 93 punts, igualant el seu propi rècord mundial obtingut l’any passat a Hongria, el tirador francès es va haver de conformar amb la plata en aconseguir una puntuació final de 92 punts.

En el mateix campionat, Mario va donar la campanada a obtenir medalla de plata en la modalitat de revolver25m, modalitat a la qual no optava inicialment entre els favorits, ja que és una modalitat que no entrena habitualment.

Volem felicitar el nostre esportista per aquest gran mèrit i l’encoratgem a seguir en aquesta línia en les properes competicions en les quals participi.